terbaek!

Friday, October 28, 2011

itu aku;

#1 pesona aurora bukan lagi indah pada yang namanya hati. -nyemahmulya

#2 satu sudut yang tak pernah kamu tahu, tak akan pernah kamu terjemahkan. Temui aku d situ. -nyemahmulya

Wednesday, October 5, 2011

Baby you're a firework;



for you, AH.

Monday, October 3, 2011

Ada apa dengan weekend anda?


siapa tak suka weekend tak payah baca. sekian

ada apa dengan weekend anda?

weekend saya ada MEREKA. akan kita terjah apakah dan siapakah MEREKA tersebut.

kalau saya tak balik rumah, for sure hanya akan berada di dalam bilik pada weekend.

sometimes kalau tak ada task perlu disiapkan, memang boring gila. but, dengan adanya MEREKA, weekend saya tak pernah boring.

ok, mari terjah.

*
*
*



klik untuk tumbesaran yang sihat.




bila dah blogwalking, dua jam pun rasa macam setengah jam.
start blogwalking lepas lunch, sekali tengok jam, 'eh, dah pukul empat'.

okayyy, so anda yang dah baca jangan nak tunggu weekend.

boleh terjah sekarang untuk buat review sikit-sikit.

:)