terbaek!

Tuesday, April 19, 2011

muncul kembali;

hello. lama sangat tak blogging. tapi blogwalking wajib. setiap hari blogwalking taw.

sekarang ni tengah tunggu turn untuk present slide show. dah lama tak buat presentation, maklumlah baru habis jadi cekgu praktikum sebulan. lepas tu yang paling malang, satu entri pun tak post pasal praktikum.

kalau blogwalking pergi blog orang, bloggers yang cekgu maktab semua sebok hari hari update pasal praktikum. best baca cerita cerita kat sekolah diorang.

lagi menyedihkan, tak membawa kebaikan betul lah ada kamera gedabak. tapi gambar praktikum ciput sangat. upload kat facebook pun berapa keping la sangat. adeh =.="

ok la. rasa bersalah pula bila tak tengok kawan bentang ni. till then, take care.


1 comment:

nub said...

hy cikgu. hahaha