terbaek!

Wednesday, June 9, 2010

a day for henna;

wokey wokey, kali ni ai cerita and show gambar pasal a day for henna. erm, kalau tak silap the day is on 060610 kot. =] pagi pagi dah lukis-lukis inai kat ma. pastu follow pulak kat adik-adik. so memang hari tu lukis inai lah kerja ai. ai lukis untuk 4 orang termasuk ai, 5 lah. so kat bawah ni just beberapa gambar je. layan~~

ai rasa ini paling hebat yang ai lukis taw. cantik kan? cepat cakap ya. cepat!~



ni lukis sket je. not bad kan?

4 comments:

a t i q a h said...

d mana kebun kamu ni moko?

si duchess tomoko said...

d menawo bah ni.

nurul khairunie said...

mungkin boleh menempah ko awal2 untuk lukis inai di tangan pada majlis akan datang yang enda tau bila, and i'm serious in hiring u. ai nak yang macamni. i suka inai yang 'complicated'. hoho. nice job.

si duchess tomoko said...

kay:sy rasa boleh. hehe~ act dlu yg time kazen c nurularina kawin d ranau tu pun dia order sy ba tu, tp sy time tu g kl plk. hehe. btw thanx ah. nanti ko roger2 sja bah. sy ok sja ni dlm menerima tempahan utk lukis inai. =)