terbaek!

Sunday, January 30, 2011

COMBO;

tak pernah pernah rumah ni tak ada kucing. sejak kucings kucings mati secara combo cuti last year, sampai sekarang tak ada kucing lagi.

gila kau kucing mati secara combo. kau pernah? dahsyat kan perasaan bila 5 ekor mati dalam masa beberapa hari? COMBO lah sangat.

terdera taw, terdera.

part lebih menyedihkan bila menyaksikan kucing hitam yang the only one tu mati slow slow depan mata aku. bergenang ayaq mata taw.

redha aje la.

makanya, gambar kucing pun jadi wallpaper desktop kat rumah. so kucing kucing yang kat hostel pun aku belai belai. selalunya kalau kucing tu lalu, aku belai sekejap. tapi lepas kisah COMBO tu aku belai lama sikit dari kebiasaan.

tadi gugel gugel gambar kucing. nah, ambil lah seekor dua buat peluk malam malam.

5398992379_b317873f76_z_large



Cat,such,a,cat,animais,animales,oscuro,animal-93d126ae5546b0d1136b4cf84a4c8d72_h_large


3 comments:

Huzaifah said...

dahsyat jugak smpai kucing mati scara combo...ada penyakit kot???

Anonymous said...

dahsyat jugak smpai kucing mati scara combo...ada penyakit kot???

Tomoko said...

Huzaifah : sakit kot. robek hati taw.