terbaek!

Tuesday, May 11, 2010

the 301;

terasa dah lama tak post apa-apa entri kat sini. rindu saya tak, incik blog? entah apa yang nak diceritakan kali ni. kalau ai ank cerita pasal exam, ada ke yang nak dengar? rasa macam banyak betul yang nak diceritakan. tapi tak tahu nak mula kat mana.

weather kat sini selalu lala mendung dan hujan. sehari kalau tak hujan memang tak sah. so kepada saudara-saudari yang menyidai pakaian, sila bersedia terhadap titisan titisan hujan yang pasti akan turun dengan lebatnya bila-bila sahaja. =) dan sekarang ni, sejuk okeh! tak la sejuk tahap SANGAT. tapi bagi ai, ini ialah sejuk. hee.

ai baru je lepas makan kfc ni. so dalam keadaan kenyang macamni, ditambah lagi dengan keadaan sejuk, ia memang mengundang bencana alam terhadap diri sendiri. dis is bekos, gendang gendut tali kecapi, kenyang perut suka hati. entah betul ke tak pantun kau ni, moko.

blogging sambil online ni. jap lagi nak offline dah. ai siyes tabuleyblaja kalau online. sumpah tak tipu sumpah sumpah. eh apa kena kau ni? layan~ ai tak stadi abes lagi subjek killer ni, physics in context. nasib baek lah trial tunda ke hari jumaat. kalau tak, garu ketiak lah ai kat kelas esok.

tiba-tiba tatau nak cite apa lagi. so, dat's all lah. wokey, bai.

2 comments:

imHepPie said...

bru beli kfc tpi x lalu mkn gak isk2

si duchess tomoko said...

ehe, nape cmtu plk?