terbaek!

Sunday, April 11, 2010

officially 21;

as i promised you all, so malam ni saya akan tunaikan janji tersebut. setelah diselect-select, wish wish di bawah is the best among all. mari cek sama sama!

Pye Fs: moko. happy birthday. wish awal2. sabtu ada show. takut telajak sampai nda dpt on9. hehe. all the best~
yang ini paling awal wish. walaupun baru kenal, dalam 3 tahun gitu, but he is very nice person.

Freddy da Freddo: ai moko sa mo duluan ucap slamat befday sma ko ahaha tua uda ko bleh ada cucu uda haha...
ini pula saya punya x-YDP. banyak banyak wish, dia saja yang ada cakap pasal cucu. hahaha.

Vivyan Rinusin: tepat pada jam 11.25 pada jam laptop sa, dengan hati yang rendah diri dan SERONOK sa ingin mengucapkan selamat hari jadi yang ke 21 kepada cik Tomoko Duchess.

semoga dimurahkan rezeki selalu dan dipanjangkan umur. jadi lah insan yang boleh membanggakan orang disekeliling mu ya.

ingat2 la yang mr vicki cakap, heartbeat b...erkurang satu kalau usia naik satu tahun lagi. makanya, jaga lah kesihatan diri.

umur itu nombor saja, yang penting jiwa berusia 12 tahun!

heee.. sekian dan salam sayang dari sa di aras satu yang balik2 sda terturun tu suis dr tadi.
ini mai laling muahmuah. dia adalah the best girlfren ever. i lap u darl! saya rasa ucapan dia lah yang paling panjang dan banyak berunsur nasihat. SERONOK! (dia duduk sebelah saya taw dalam kelas)

Hana Husein : SELAMAT ULANG TAHUN KEJADIAN...
moga pjg umur dan murah rezeki..
jad cikgu yang solehah,berintergriti,berwawsan yang memenuhi kehendak Falsafah Pendidikan Guru yang mempunyai 6 elemen kesemuanya..
dan jadikan kerjaya guru itu sebagai ibadah...
God bLESS u..
ini pula geng 'anggota'. junior saya but same age with me. skema sungguh wish beliau kan? tapi dia tidak seskema wish ni. kami rox! kami pergi kk sama sama. (ada kaitan ka?)

Angkol Wantanho Stephenson : keselamatan keharian kejadian kepadaan kedirian kemuan...

kesemogaan kesentiasaan kebahagian kedian kesampingan kekeluargaan....

HAPPY BIRTHDAY yang ke 21~
ini pulak, bahasa pelik pelik. u faham x?

Farah Ain Johan : selamat menyambut perubahan digit.....semoga panjang2 akal dan fikiran. b4 mlabuhKn tirai jendela terimalah pantun 2 kerat bersalut emas dr sy ini. bapa sulimah bermain gitar, selamat hari jadi moga pnjg umur. trema kaseh..(skill ali-cats)
ini my sis. dia macam kembar i je taw. saya sayang dia! dia memang gila gila seperti wish di atas.

Nina Hassan : moko dear,
hepi besday! rajin2 blaja, dh keje nanti leh pakai Wish...:)
haaa, ni pulak x-OUM kat ip saya. dia kakak yang baik dan saya sayang dia. dia ada mention pasal kete Wish kan? tapi saya nak Mitsubishi Lancer jugak! ada sape-sape nak kasi tak?

Ap Khoja : happy bufday.. :) semoga :
a)panjang umur
b)mura rezeki
c)jadi ckgu+photograper yg bejye!:D
encik ni adik junior saya. banyak banyak junior lelaki, dia yang paling rapat dengan saya. saya suka kawan dengan dia. sebab dia best. trima kasih sebab jadi kawan saya!

Ana نور امالينا : ♫♪♥♥[̲̅̅H̲̅][̲̅̅A̲̅][̲̅̅P̲̅][̲̅̅P̲̅][̲̅̅Y̲̅]
[̲̅̅B̲̅][̲̅̅I̲̅][̲̅̅R̲̅][̲̅̅T̲̅][̲̅̅H̲̅][̲̅̅D̲̅][̲̅̅A̲̅][̲̅̅Y̲̅]♥♥♫♪ (",)~

ngee~from me_
ini wish yang ada spesel karekter. saya hepi sebab saya sendiri pun tak taw macamana nak buat karekter macam ni. ada sape-sape buleh ajarkan?

Bryant Zaza : happy birthday ..
selamat ulangtahun kelahiran..
semoga sukses dalam segala bidang..
semoga cepat2 dapat jodoh..
amin3...
my bro, okeh. dia tak sabar nak makan nasi minyak. hahaha =)

Apeng Jie : buat KAK TOMOKO yg dkasihi...SLAMAT HARI JADI...;)
moga ulang tahun kali ini memberikan satu permulaan baru buat KAK TOM untuk terus... MAJU..huhu...chu ni sheng re kuai le...
sengngel cukka hamida...
ini adek junior yang nakal. saya suka wish ni sebab ada tiga bahasa kat sini. (dia selalu lalu lalang depan bilik saya)

Anz Tensai Al-Jawiy : oit, Temanggong. Lahir hari gozaimas! Zahir batin maaf. ^_^ tua sudah semakin, kubur dekat semakin des ne~?
klasmet saya yang cool. saya pun tak tahu kenapa nama saya jadi 'Temanggong'. tapi saya tak kisah. hekhekhek~

Habeeb Safri : happy bufday moko..moga2 tahun ni bnyak rezki masyuk..jdkn tahun ni lbey baik dr tahun2 sblum ni..sama2 kta muhatuaran diri kta..haha..
yang ni pulak Pengerusi Program BIG kali ni. dia agak radikal, tapi idea-idea dia bernas!

Ayarus Inah : moko, moko.
you're not growing older. you're growing better.
happy 21st birthday darl~
may Allah bless you. ♥
kawan saya yang jauh di mata. saya sayang dia. yes, we are growing better sai!

Zita Jose : Selamat hari tua, semoga makin cepat dapat jodoh dan dikurniakan zuriat..haha..:)
the only one yang kata pasal zuriat. wah!

Norin Lumungking : wow, I lyke your current prof pictures, beautifullll...neway, Happy 21st Birthday, tomoko... dapat kunci sudah, but jaga baik2 kunci tu... enjoy, have fun but be safe, be wise...mesti pandai jaga diri... ♥
my sis, x-KPLI 2007 kalau tak silap. dia best sebab English dia power!

terima kasih banyak banyak pada semua yang telah wish. muah! muah!

6 comments:

Encek Freddy said...

moko sa bangga menjadi rayat malaysia!!! terima kasih sa ucapkan hehe... slamat befday skali lg!!! moga dpt cucu2 yg sihat2...

anafadzianah said...

waahhhh~~~ bestnya.... saya pun mau cepat2 hari jadi la... hehehe~

.ayarusinah. said...

saya sayang awak juga moko!
nah, ambil hati saya ♥♥♥♥

.ayarusinah. said...

nduu.. sy blum abis taip komen td. trtekan publish. hee

ni ba ni sy mo tulis;

saya sayang awak juga. nah ambil hati sy ♥ ♥ ♥ ♥
jaga elok2 ah. :)

habeeb said...

wowwww..sy impress ada nama n wish sy.. *kambang2 hidung* sorry lambat update..hahahaha...baru sy ada mood mau blog walking n tebaca ni..:)

si duchess tomoko said...

sekambang manakah idung anda wahai encik habeeb? hehe. thanx for the wish. =)