terbaek!

Sunday, August 29, 2010

post 396;


encik blog, maafkan saya kerana tidak mengirimkan khabar berita. saya di sini sentiasa sihat sahaja *kecuali semalam*.

hari hari macam biasa, puasa tetap puasa. hari ni bangun pagi (pagi lah sangat) dengan keadaan yang sihat. sebab semalam migrain yang tak diduga. bangun pagi tadi sebab mama call. seronok sangat bila bangun pagi terus dengar suara mama. *sebab semalam sebelum tidur sempat nangis rindu mama. hik hik hik. finally dapat juga borak dengan little KJ. before ni tiap kali call mama, KJ mesti mood tak baik. so pagi tadi sempat la borak dengan dia. ( via tak sabar nak balik )


this is little KJ time umur baru masuk 2 tahun.


semangat raya dah berasap asap dalam badan. dah siap buat list barang barang yang perlu dibawa balik. hee, semangat kan? hah, esok pergi sekolah. doing my last SBE before 1st praktikum next year. SBE at SK Tambalang, Tuaran. oh, time flies incredibly fast! sangat tak terasa. rasa macam baru semalam daftar kat sini. uuh! hope everything will go smoothly.

ok la, nak sambung buat asaimen. sambung buat? sejak bila mula? spotted baru nak mula la tu. hehe, :)

selamat hari raya in advance!

2 comments:

Raja Farah Lord Mountbatten said...

bila ka gmbr ini di ketik? mengapa giginya kelihatan cantik?

Tomoko said...

hahaha, punya lama suda ni post. kedapatan ko semalam membaca post post lama oh. haha, ni time dia masi kecil lagi ni. 2 tahun lg kali umur dia tu. huhu~