terbaek!

Monday, September 13, 2010

syawal kami;




ASSALAMUALAIKUM, hai hai. entri ini ada entri khas edisi syawal 2nd and 3rd. Syawal 2nd masih pergi menziarah sambil beraya kat rumah pakcik makcik merangkap cekgu cekgu saya, pakcik makcik sekampung dan kawan kawan encik ayah.


encik kekasih D3000 memang dibawa ke hulu ke hilir. tapi mood nak snap tak seberapa sangat. so kadang kadang encik D3000 berehat dalam beg je. kesian beliau kan?


Syawal 3 open house. memang sangat lah open. meriah macam ada kenduri kahwin je taw. memang every year pun macam tu. penat jangan kata la, tuhan saja yang tahu. tapi tahun ni macam orang tak ramai sangat, last year la ramai sangat datang. rasa macam encik ayah dah jadi YB je. insyaallah. ;)


kalau open house, rumah memang jadi medan lepak member member saya. so here, i want to thans to all x-classmates and x-schoolmates yang datang lepak duduk lama-lama kat rumah. big hug and kisses to tiqa, epong, man, weng, min and kunam. sayang korang semua!


picts lepaking dengan member member tak ada kat encik D300- saya. ada kat dslr epong and man. tunggu diorang upload. heh, tak sabar nak tengok!


jumpa dengan geng geng lain juga kat rumah tiqa.


hee, ini cik tiqa ye abang abang.


ini pulak tukang karut dengan anak buah cik tiqa.
beliau belum berpunya, hik hik hik.



tukang karut bersama puan mama.
*iklan saya sayang emak saya*


more picts kat fb. bai~

2 comments:

anafadzianah said...

moko.. ko nmpk different owh using tu tudung ekin.. look matured kali.. hehe.. i like~

Tomoko said...

ana, ini emergency punya tudng. i act lost my syrian scarf so tpksa rela pki ni tudung yg ada awning, haha. yes, mmg sy nmpk matured. mcm kakak2 kan? hahaha~