terbaek!

Friday, December 17, 2010

ini belog belog terbaek!


oh hi kawan kawan. kita bertemu lagi di entri yang lain, hari ini. pengacara anda, Tukang Karut akan menceriakan tengahari ini dengan menyajikan beberapa belog *kenapa eja macam ni? ini mesti pengaruh HZ* yang i called awesome. yes, thumbs up kawan kawan!

ok, here we go.



macam biasa la, klik untuk tumbesaran yang sihat.


aku start baca belog dia since last year. memang dah terlambat la.
tapi i manage pergi older post. korek semua tips tips hebat HZ.
banyak sangat tips yang you all boleh dapat dari blog HZ ni. she is so amazing.
gaya bahasa santai, entri entri pun semua no harm, bukan cap ayam. semuanya ada point.
satu entri tu kadang kadang komen dia dekat dua ratus. bukan alang alang.
btw, so far follower dia dah sampai 14865, 5 digit ya adik adik.
sa, puluh, ratus, ribu, puluh ribu. tak percaya? klik gambar di bawah.



mama HZ, kakak HZ and adik adik dia pun ada belog juga. family relation dia sangat cool.
mama HZ sangat pandai memasak. dari gambar yang HZ attach kat belog pun dah taw sedap. hoho. membaca belog HZ sambil menikmati gambar gambar yang enak. apa tunggu lagi, pergi baca belog HZ sekarang.





she is a friend of mine. baru kenal dia 2 years ago kalau tak silap. dia sama batch dengan saya, tapi dia study kat IPGKS. she is very talented.
in short, she is an independent woman. she have a small bussines of photography.
i love all her pictures.

dekat blog dia pun ada dia attach a few juga. then kalau nak yang lebih, boleh klik sini or sini.
klik sini kalau nak dapatklan servis photography dia.

i love the way she writes in her blog. fyi, i learned a lot dari blog dia.
my english is bad, so banyak ayat ayat baru yang saya belajar dari blog dia. ok, u boleh klik blog dia sekarang.

so far, ini je la yang i sempat bagi tahu. nanti i sambung lagi yek. streamyx pun macam vavi. malas nak tunggu lama lama. ok bai. *mood dah hilang sebab streamyx*



hai hai bai bai;

3 comments:

hamzah ian said...

siapa tak suka HZ.. mmg cool beliau tu.. blog hebat..

nurul khairunie said...

*jaw-dropped*

*blush*

thanks moko =)

Heidi Shafiq said...

aku envy ngn dorg.. :)