terbaek!

Wednesday, December 29, 2010

Video AH lagi!

guys, berhenti la cerita pasal timeline #malaysiacheatlaser kat tweeter tu.
alah, kat mana mana la.
kalau dah rezeki kita menang, terima saja la kan?
nak condemn condemn apa lagi?

kita tunggu pengakhiran 90 minit malam ni sama sama.
nervous dah sampai, kick-off tak ada pun mula lagi.
Garuda Vs Harimau Malaya!
eh, betul ke Harimau Malaya?

sikit lupa, you guys dah check out video ni?
kepada kaki kaki youtube, sila lah google video ni.
korang taip je 'Ayuh!', sure jumpa punya.

aku dah tengok. paling salute gila la kat Aziz Hazmi ni.
sorry la tak dapat nak attach video tu kat sini.
nak download tadi tapi ada problem pula.
kecewa sikit tak dapat nak letak video tu kat sini.

A public service announcement by Izham Ismail, featuring Aziz Hazmi.

banyak banyak la buat public service announcement, semua aku layan!

Jumpa kat Stadium Gelora Bung Karno! *ceh, bunyi macam nak pergi Indon je*



2 comments:

nub said...

ingat padia laa AH tu naa

hahak

weed something out said...

bakal cikgu la ni eh.

all the best! :)