terbaek!

Monday, December 13, 2010

kami bajet artis hot


semalam attend wedding kawan punya kakak. area rumah dia so nice, sebelah je ada sawah padi. selepas kenyang ngap ngap dan beberapa gelas air oren, terus tak melepaskan peluang yang ada berlari menuju ke sawah yang cuma beberapa langkah. terus buat pose bajet artis hot dengan adik. hoho memang dah tak kisah siapa siapa dah. *kalau mak mertua nampak mesti pengsan*

sempat la klik klik sepuluh dua puluh keping. DSLR berpindah tangan. kadang kadang saya yang jadi photographer gambar adik adik. lepas tu adik yang tinggal 1 paper lagi nk habis SPM yang jadi photographer. *itu pun perlu mention ke?* so here tampal la juga sekeping dua gambar bajet pose trak hengat tu.

kawan kawan jangan tertipu sangat dengan gambar gambar ni. kita harus ucapkan terima kasih kepada Photoscape yang banyak berjasa. *saya tak reti nak guna Adobe*


kita mulakan eksplorasi gambar dengan mempersembahkan gambar tuan punya blog.



yang kecil ni pun sebok nak enterframe kakak kakak die nak shoot gambar. so, demi menjaga hati pihak yang kecil ini, kita turut mengupload gambar ini. beliau berumur 3 tahun dan mempunya rekod kes menumbuk mata kanak kanak lain di taman permainan. *hampa*



hasil dari tukang gambar yang baru belajar. nak edit pun tak pandai sangat.



setelah diedit menggunakan Photoscape.

dah jarang wat album kat FB. just upload kat wall, tapi jarang la. sebab malu tengok gambar sendiri.

ok readers, till then. take care :)

3 comments:

Zulkifly Omar said...

cute tu reben d tudung.. ahaks...

Miss Ana Fadzianah said...

comel reben d kepala~ hehehe

Tomoko said...

zul & Ana : thanx :) saya pun suka tu reben.