terbaek!

Saturday, November 6, 2010

aku marah ni!

warning : bahasa terlalu kasar dan tidak patut ditiru mahupun dipraktikkan.

hell hell. bikin i panas tengah malam. hey perempuan, kau kalau pakai otak sikit boleh tak? jangan jadi bangang la. kau main sedap mulut je kan spread news kat kawan kawan kau yang aku ni desperate sangat dengan boifren kau tu? mejik kan kau boleh fitnah aku sampai macamtu padahal kita tak pernah jumpa pun. kau kat P****g, boifren kau kat S*****k dan aku kat Sabah. (terang kan?) yang lagi best, kita ni tak pernah jumpa langsung. aku tak ada pun buat sesi 'mengayat' boifren kau tu. dan boifren kau tu tak ada pun 'mengayat' kat aku. nak webcam webcam dengan boifren kau tu pun aku tak pernah, ok.

hey gal, aku sangat tak faham dengan kau. padan lah boifren kau tu dah rasa annoying dengan kau. dia dah lost friends pasal kau la, bodoh. takat nak hit 'like' kat fb tu siapa siapa pun boleh hit la noks. yang kau bodoh kata aku desperate boifren kau apasal ah noks? lepas tu siap sindir sindir i lagi tagged i kat post. yang lagi menyayat hati, kawan kau si U** yang tak tahu apa apa yang just bodoh dengar and support fitnah kau lagi mati mati menyindir aku. hey hey, kau spesies apa eh?

damn. sampai dulu kau siap mesej aku lagi. warning jangan gatal dengan boifren kau. ah, aku time tu blur tak faham apa yang kau dengar sampai kau mesej aku macam tu. nak kata kau nampak, mustahil. sebab kita ni pijak tanah yang berbeza. aku tak kesah dengan warning kau sebab aku tak buat pun, noks.

so noks, aku tak tahu sampai mana tahap berani kau nak sound aku. jadi kau fikir aku takut? hah? kau teruskan la fitnah fitnah kau tu. kau bagi masuk dalam paper lagi baik kot, sampai kau puas hati. bengang aku dengan manusia macam kau ni.

kau jahat tahu tak? dengan cara berfikir kau yang macam budak budak tu buat boifren kau tu hilang kawan. as i know, boifren kau tu dah tak tahu apa status hubungan korang. maybe i should write your ex kan?

p/s: kau tahu tak aku tak pernah pernah rasa marah kat orang sampai macam ni? nanti kalau dapat update terbaru aku tulis lagi eh.


mangsa keadaan;

4 comments:

Muhammmad Zaim said...

jangan marah marah nanti cepat tua :D

Tomoko said...

ala, bukan selalu pun la. tapi sape yang tak hangen kalau jadi camni kan?

♥ Farah diana♥ said...

:) sabar syggg..

Tomoko said...

farah : kalau hari hari marah x juga bagus kan. jd sy marah itu malam saja. :) skrg ok sda ni.