terbaek!

Tuesday, November 9, 2010

nah, pergi kau gasak cerita dekat diorang;

memang lumrah manusia macam ni kan?

benda yang agak agak punya level pun boleh jadi teruk oleh input input dari pihak tukang sampai cerita. kau kata 20 patah, dia tambah jadi 21 patah kata.

memang benda ni tak ada jalan penyudah. memang macam ni la mula dan akhirnya.

lepas tu cerita akan lagi best bila orang orang yang tak ada kaitan pun kau kaitkan sekali untuk memeriahkan keadaan. lepas tu siap make up dengan pihak lain yang kononnya A cakap macam ni macam ni dengan kita. yang sebenarnya A tu just point kepada B. lepastu cerita dah bertambag tambah.

kalau macam ni cycle ekosistem kita, rosak lah.

1 comment: